Spelregels
Uitgebreide informatie over onze werkwijze m.b.t Uitzenden en Payrolling.
Geschikte kandidaten

Prodam Personeelsdiensten B.V. kent zijn krachten. Van iedere kandidaat die zich bij ons aanmeldt, stellen we een uitgebreide profielschets op. Die begint met een cv, welke opleidingen en werkervaring heeft de kandidaat?

Wat zijn de capaciteiten en ambities? We gaan op zoek naar talenten, brengen de mentaliteit en motivatie in kaart en doen navraag bij referenties.

Om een totaalbeeld te krijgen van de kandidaat, kunnen we ook vaardigheids- en capaciteitstesten afnemen.

Bij Prodam Personeelsdiensten B.V. profiteert u dus van een grondige aanpak, die de basis vormt voor perfecte match.


Contact met U en de Uitzenkracht

Natuurlijk houdt Prodam Personeelsdiensten B.V. contact met u en de uitzendkrachten. We willen weten of alles naar wens is. Wanneer dit niet zo is: Dan zorgen we voor een doeltreffende oplossing.


EasyFlex Loonadministratie

De uitzendservice van Prodam staat voor duidelijkheid. Zowel voor u als voor de uitzendkrachten.

U en de medewerkers krijgen een toegang tot ons Easyflex loonadministratie programma waarin de gewerkte uren digitaal worden bijgehouden. Daarna worden deze uren iedere week op een heldere manier gefactureerd, zodat u in één oogopslag kunt zien of de gehanteerde tarieven kloppen.


Arbeidsomstandigheden, Veiligheid & Voorbereiding

Arbeidsomstandigheden en de veiligheid van onze uitzendkrachten staan bij ons hoog in het vaandel.

Daarom informeren we onze mensen van tevoren over het bedrijf waar ze gaan werken. Zo voorkomen we verrassingen en hoeft u nieuwkomers veel minder uit te leggen.

Als hulpmiddel gebruiken we een richtlijnenformulier, waarop we samen met u belangrijke zaken zoals regels, procedures, kledingvoorschriften, roken, werktijden en pauzes vastleggen.

We nemen deze richtlijnen met iedere nieuwe kracht door en laten het formulier ter bevestiging ondertekenen.


Onze Kwaliteitsgarantie

Prodam Personeelsdiensten B.V. doet er alles aan om de kwaliteit van de uitzendkrachten te waarborgen. Toch kan het zo zijn dat al binnen één dag aantoonbaar is dat een persoon niet voldoet aan de vereiste normen.

In dat geval komen wij u tegemoet!

We brengen de gewerkte uren met een maximum van acht uur zonder opslag in rekening en factureren alleen het vastgestelde bruto uurloon en de bijbehorende loongebonden kosten.

En we zorgen er natuurlijk ook voor dat u zo snel mogelijk over een goede vervanger beschikt.


Geen kosten bij Ziekte

Ook op financieel gebied biedt Prodam Payroll u zekerheid en duidelijkheid: Voor iedere payrollmedewerker verzorgen wij de complete salarisadministratie. U hebt geen kosten bij ziekte van een medewerker. Ziekteverzuim heeft geen gevolgen voor uw verzekeringspremies.

U hebt te allen tijde overzicht en controle over de personeelskosten. U kunt snel én kosteloos afscheid nemen van werknemers.


Ideaal voor Uitzendkrachten

Prodam Payroll is de ideale oplossing als u arbeidskrachten wilt inzetten, maar niet de verplichtingen van een werkgever wilt hebben. U, de inlener, hoeft zelf alleen nog maar de volgende zaken zelf te regelen:

 • Het aannemen van nieuw personeel
 • De hoogte van het salaris bepalen ( volgens uw CAO )
 • Het voeren van functionering gesprekken

Payrolling Tarieven

Door middel van verschillende factoren, zoals opleiding, leeftijd en werkervaring, kunnen wij een berekening maken en zo samen met het door u verstrekte bruto uurloon en de functiegegevens het salaris van de uitzendkracht vast stellen.

 

Het payroll tarief omvat, naast het bruto uurloon ook:

 • Werkgeverslasten
 • Reservering Vakantiedagen
 • Reservering Vakantiegeld
 • Reservering Feestdagen
 • Kort verzuim
 • Afdracht Pensioen Premie
 • Complete Salarisadministratie
 • Servicedesk voor de payrollkracht

Prodam Personeelsdiensten B.V. berekent de payroll tarief door het afgesproken bruto uurloon te vermenigvuldigen met een omrekenfactor.

De hoogte van de factor is afhankelijk van: De CAO die gehanteerd dient te worden Soort arbeidsovereenkomst ( fase A, B of C)